tisdag 6 juni 2017

Sveriges Nationaldag och färgglatt

God kväll på er !

Då börjar Sveriges Nationaldag gå mot sitt slut, har ni firat ? Här har vi inte firat mer än att flaggan har kommit fram och det blev lite fika i eftermiddags. Är så glad och tacksam att jag bor i Sverige, tänk så bra vi har det här, att folk flyr till oss istället för tvärtom. Sjukvården vi har här i Sverige, hur grym och att vi har möjligheten att vara hemma och vara föräldraledig med våra små, skolan, tandläkare och massa massa annat förstås....Så tacksam !


Igår tog jag och Niklas en tur till Jönköping, det är någon som fyller år snart så vi hade lite att fixa. Vi satt ute och åt en god lunch. Jag köpte mig nya löparskor som jag har testat idag, blev en promenad, vill absolut inte få skoskav. 

Men varför måste löparskor vara så himla färgglada, speciellt Asics skor är det tycker jag. Blåa, gröna, rosa, cerise, ja det finns nog alla kulörer tror jag och i starka färger. Ett par svarta med lite vitt på skulle passa mig bättre. Men nu fanns ju inte det så det blev ett par cerise.

Har aldrig haft Asics tidigare men har hört mycket gott om dom, nu var det hög tid för ett par nya så då slog jag till :) Fick även bra hjälp med att prova ut i butiken.

Fin kväll till er !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Ja, man behöver bli påmind om att vi ska vara tacksamma för vårt fina land!!
  Asics är absolut bästa träningsskorna enligt mig, och får gärna vara en glad färgklick för mig :) Jag köpte nyligen ett par nya... turkosa och cerise den här gången!! Har aldrig fått ett skavsår heller... :) Hoppas du får många härliga träningspass med dina nya dojjor!
  Stora kramen från Kate

  SvaraRadera
 2. Själv älskar jag färgglada skor! Dina var riktigt snygga.
  Dock passar Asics inte mina fötter. Jag föredrar Nike :-)

  SvaraRadera
 3. Snyggt med cerice färgade skor...jag har ett par "gå" skor i cerise och ett par löparskor i lime grönt , trivs bra med det. Det är roligt med färgglada tränings kläder/skor.
  Hoppas vädret blir lite bättre så man kan vara ute och träna lite mer !!
  Ha en fin vecka !
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Gillar dina löparskor intensivt, blir så glad av färgen.

  SvaraRadera
 5. Själv älskar jag färgglada skor! Dina var riktigt snygga.


  thai porn

  SvaraRadera