måndag 19 juni 2017

Lata dagar

Tjingeling !

Jösses, vad trött jag är, längtar riktigt mycket till semestern nu. Semester med lata dagar och bara ta dagen som den kommer. Hur skönt.

Vi ska vara i Motala hos Eric några dagar första veckan, han jobbar dock men vi kan ju ses när han har jobbat och tränat klart. 

Sen hem några dagar för att sedan dra husvagnen ner till Halmstad i två veckor, så underbart. Det var några år sedan vi var i Halmstad nu, det är verkligen semester när vi är där. Finns ingenstans som jag sover så gott som i husvagnen, vaknar i lite lagom tid och tar en skön morgonpromenad på stranden och på vägen hem har jag köpt med mig färska frallor. Förhoppningsvis är det varm och skönt så det blir en dag på stranden, eller varför inte en fika inne i stan. Ja, det spelar ingen roll vilket, för sommar och semester för oss det är Halmstad. 
Men först jobb några veckor till, har så sjukt mycket att göra på jobbet så semester får jag inte tänka på riktigt än, även om jag längtar.

Vad har ni för planer i sommar ?

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Låter härligt ... ❤️
  Här blir det att ta dé som det kommer lite hihi

  /Kram

  SvaraRadera
 2. Härlig bild man längtar som bara den. Vi har inga särskilda planer förutom Grekland lite senare. Ha en fin midsommarvecka. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Åh så länge sedan jag var i Halmstad, på 70-talet, hihi...vi flyttar snart ut till landet över sommaren och så tar vi nog en resa till Medelhavet på sensommaren ;))
  Önskar dej en trevlig Midsommar !!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Här blir det att ta dé som det kommer lite hihi


  thai porn

  SvaraRadera