söndag 5 mars 2017

Vuxen

God morgon !

Sovit gott ? Vad hittar ni på idag ? Här blir det ett städrace, lite träning och så måste jag ju förstås se lite på Vasaloppet.

Det känns lite jobbigt att säga det, men nu har nog sonen blivit vuxen på riktigt. Har en fin lägenhet (har ju bott själv i 4 år snart), fått fast jobb som snickare och förra helgen var vi uppe i Motala hos Eric för att köpa bil.

Vi har hela tiden sagt att han inte kan köpa bil om han inte har fast jobb, så nu var det alltså dags :)
Han tog sina sparpengar och köpte en Berlingo Citroen från 2014. Och varför just en sån bil kan man ju undra. I den får han in båda sina cyklar och slipper ha dom på taket där dom blir smutsiga. Får även in mycket annan packning. Även perfekt när han jobbar som snickare. Så han har tänkt till och visste precis vad han vill ha. Det är en jätte fin och fräsch bil med plats för 3 personer.

Han är super nöjd och då är vi det också såklart :)Kram kram
Pia

4 kommentarer:

 1. Kul för sonen att "bli med bil "...vår dottern övningskör nu med mannen i huset ;)
  Men det går trögt....hon har ju nyss varit i Argentina i 8 v. så hon har kommit efter lite...Hon är snart 22 år så det går trögt, hehe...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh va skönt med spa för fötterna :) va roligt för sonen o visst är det så är dem glada så är föräldrarna det :) du missade inget i går på lördag kommer finalen så fall kram å fin söndag

  SvaraRadera
 3. Så spännande för honom. Visst är det roligt men också lite jobbigt när de blir vuxna barnen. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Spännande och lite skrämmande när dom blir så stora. Min störste fyller 20 på söndag. Vet ej riktigt hur det gick till ;)
  Grattis till bilköpet.
  Kram Petra

  SvaraRadera