torsdag 16 juni 2016

När man har fått lite diller på något

Tjingeling !

I fredags åkte jag och mamma till grannbyn för lite shopping, tja så mycket shopping blev det inte, ingenting alls faktiskt.  Så vi bestämde oss ganska snabbt för att åka hem igen och kolla utbudet i vår egna lilla by.

Och jo, jag hittade lite, det blev en klänning och en kofta, har nog fått lite diller på klänningar, det är tredje jag köper nu till denna sommar. Men jag tänkte att denna kommer jag få stor användning av, kan ju dressa upp med ett par svart skor med klackar eller dressa ner till ett par ballerina eller converse. 

Min tanke var att hitta något till min beiga kjol, men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig, 
eller hur ?






Ha det fint !
Kram Pia

11 kommentarer:

 1. Snyggt o visst är det så jag har dille på bikini o har nog köpt ca 10 st redan ha ha fin dag kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt!! Perfekt när man både kan dressa ner eller upp.
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min man har inte heller velat åka på spa innan men jag överraskade ju honom med det när han fyllde år förra våren. Och det var faktiskt han som ville att vi skulle göra om det nu!! Dock är han inte intresserad av behandlingar, men det gör ju inget

   Radera
 3. Fin outfit...själv köpte jag ett par byxor idag i lös passform som jag ska ha i sommar att slappa i...skönt om det blir varmt !!
  Ha en fin kväll...här regnar det nu !
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fin outfit...själv köpte jag ett par byxor idag i lös passform som jag ska ha i sommar att slappa i...skönt om det blir varmt !!
  Ha en fin kväll...här regnar det nu !
  Kram

  SvaraRadera
 5. Fin outfit...själv köpte jag ett par byxor idag i lös passform som jag ska ha i sommar att slappa i...skönt om det blir varmt !!
  Ha en fin kväll...här regnar det nu !
  Kram

  SvaraRadera
 6. Snygg klänning! Visst är det kul med klänningar till sommaren. Kram Suss

  SvaraRadera
 7. Huuur snyggt som helst! Den klänningen hade gärna fått hänga i min garderob, både praktisk som vardagsklänning men också fin att dressa upp.

  Kramiz aka

  SvaraRadera
 8. Superanvändbar! Perfekt med sneakers till!
  Happy Friday!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Jättefin klänning. :-)Kramizz Laila

  SvaraRadera
 10. Hade också dille på klänningar ett tag, just nu är det nog bikinisar. Kul när man kan hitta snygga klänningar hem i kring som du inte räknat med.
  Kram Helena

  SvaraRadera