tisdag 14 juni 2016

Det där med spray tan och body scrub

Tjingeling på er !

Jo, men jag gjorde ju den där spray tanningen till Erics student som jag skrev om för ett tag sedan, sjuuukt pirrigt var det. Hade ju aldrig gjort det tidigare och tänk om det inte skulle bli bra, prickig och flammig på den stora dagen, det hade varit långt ifrån ok.

Men det blev bra, jämnt och fint, det enda jag hade önskat var lite mer färg på benen, men det har ju med mitt pigment att göra. Tyckte nog att jag blev lite brunare på överkroppen, annars helt ok, inget att oroa sig över. Sen ska man kanske inte tro att det håller sig i fem dagar, för det tyckte jag inte det gjorde, i alla fall inte på mig, men det är kanske olika. Men nu har jag provat det. 

Skrubbade mig som tusan dagen innan och det är det jag tänkte tipsa om. Hittade en jätte bra scrub på Apoteket, kan väl inte skryta med att jag har varit jätte flitig på att använda body scrub, men denna var riktigt bra, kände mig len som en barnrumpa efter haha :)

Prova vettja !


Kram Pia

8 kommentarer:

 1. Tack för tipset, är sämst på skrubb.

  SvaraRadera
 2. Hallå där... Kör inte så mycket scrub, men använder scrubhandskar (heter det så..? ) Nej, spray tan håller inte så många dagar, tyvärr... Har bara testat hemma själv för ansikte och överkropp, för många år sen.
  Vackra planteringar i krukorna och bara ÄLSKAR bilden på kossorna!!!
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Jag har också gjort spray tan. Men näe, det håller inte så länge. Däremot köpte jag en "brun utan sol" på apoteket nu till studenten eftersom jag skulle ha klänning och inte hade lust att skylta med mina vita ben. Aco´s märke, brun tub med guldig topp. Den tyckte jag var bra. Jag upplevde inte att den blev flammig.
  Tisdagskram Petra

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig testat tan spray, lite som dig att vara orolig att det skulle bli fläckigt men dom är väl (förhoppningsvis) duktiga ;-)
  Scrubbar mig då å då men vet du vad jag använder.... kaffesump! Japp hur bra som helst
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. De har jag också varit sugen på. Ser ju så fräscht ut. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Det är bra att scrubba sej ibland...men jag håller med dej, jag är också dålig på det. Men nu på sommaren är det ju bra att göra det före solningen ;))
  I morgon ska jag iaf göra ansiktspeeling..syra peeling, men den har jag köpt i handeln Emma S. men har bara använt den en gång så jag vet inte hur bra den är ännu ;))
  Ha en fin onsdag !!
  Kram bia

  SvaraRadera
 7. Ja att få det där bra kan vara en konst köpte åhlens eget o det är bra :) bra att du blev nöjd :) kram å fin dag

  SvaraRadera