söndag 26 juli 2015

JSM i Västerås

Tjing !

Då kommer vi till tävlingen i Västerås. Vi åkte tidigt från Halmstad och direkt upp till Västerås, några mil i bil blev det, si så där 50 stycken ungefär.

Denna tävlingen var lite längre än vad Eric har kört tidigare, det var en olympisk distans, vilket innebär att man simmar 1500 meter, cyklar 4 mil och springer 1 mil. Eric tyckte tävlingen var jätte rolig, även för oss som tittade på, man såg triathleterna många gånger. Cyklingen var lite extra spännande, det var en bana på 8 varv och då cyklade de även upp i ett parkeringshus som var på 6 plan.

Allt flöt på fantastiskt bra för Eric och han slutade som bronsmedaljör. Han var jätte glad och nöjd över placeringen då han aldrig har kört så långt tidigare på tävling. Denna tävlingen hade även SM-status.

Lite snack med speakern direkt efter målgång.Dom är så grymma, vilket driv, all den träning dom lägger ner hela året för att göra några få tävlingar under sommarsäsongen.


Nästa helg är det tävling i Malmö, det ser vi fram emot :)

Kram Pia

7 kommentarer:

 1. Skulle just skriva Malmö för dem stänger av runt hamnen där vi bor då och vi skall väl ner & kolla läget hoppas det inte regnar :/ hoppas du har det bra kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul, grattis till tredjeplatsen. Kram.

  SvaraRadera
 3. Han är så duktig er kille. Grattis! Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Han är så duktig er kille. Grattis! Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att det gick så bra för honom. Stort grattis.

  SvaraRadera
 6. Han är verkligen grym er son :-) Stort grattis och vad skoj å få lite bevis på att all träning verkligen ger resultat :-)
  Kram på dig!

  SvaraRadera