lördag 25 juli 2015

Hemma igen och Halmstad

Tjing !

Hoppas ni har det bra och njuter av lite ledighet trots att vädret inte visar sig från sin bästa sida. Det har varit lite tyst här inne men det är mycket annat som har kommit i mellan...livet, familjen och vännerna och så får det bli ibland. Suget för att plocka upp datorn har inte heller funnits.

Men nu är vi hemma en sväng igen, hemma från vår lilla husvagnsturné. Vi kan väl börja i Halmstad, vårt älskade Halmstad som vi nu har varit i 14 somrar och det känns alltid lika underbart att rulla in på campingen.

Det blev några intensiva dagar, man vill ju hinna med lika mycket på några dagar som vi i vanliga fall brukar göra på tre veckor.

Så vad har vi gjort då ?  

Vi har...solat, även om vissa av oss frös mer än andra ;)


Vi har...fikat


Vi har....varit på Tylösand och lyssnat på Duo Jag, grymma killar och vet ni, dom har alltid med sig fint väder under alla år vi har varit där.Vi har... ätit pizza på Punch, ja det gör vi alltså alltid efter vi har lyssnat på duo jag. Inga avvikelser här inte ;)


Vi har....myst i förtältet


Vi har....badat, nja vissa utav oss i alla fall.Vi har även spelat minigolf, shoppat på stan och spelat laserdome och en himla massa annat roligt som vi alltid gör.

Det är så här vi umgås, hela familjen taikon som vi kallar oss, och är vi inte alla så är det som man inte är riktigt hel på något sätt.

Vi åkte direkt från Halmstad till Västerås på tävling, men mer om det i morgon.

Nu ska jag gå in och kika hos er och läsa ikapp och se vad ni har haft för er :)

Ha det fint !
Kram Pia 

10 kommentarer:

 1. Så mysigt ni har haft et ;))....var i Halmstad och Tylösand på 70-talet, hihi....så det är ett tag sedan....blir ju så när man bor långt ifrån....här är det lugna puckar i helgen och i morgon kommer regnet så då åker vi hem och tvättar. Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga dagar ni haft!

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen en hel del rolighetr ni tryckte in på några dagar ;-)
  Min data tid/blogg är också på is, det prioriteras inte lika mycket...insta är bra ;-)

  Här rullar dagarna också på... vi gör typ allt och inget

  kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Härligt med semester och husvagnsliv... Vi är precis hemkomna efter två veckor på Öland, och jag kommer att njuta av att sova i min egen säng i natt! 😃

  SvaraRadera
 5. Jag njuter och har inte klagat jätte mycket på vädret men nu börjar till och med jag att tycka det är lite trist. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Jag njuter och har inte klagat jätte mycket på vädret men nu börjar till och med jag att tycka det är lite trist. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig tid ni har haft! Denna sommaren har sugit, så det gäller att fånga guldkornen...

  SvaraRadera
 8. Så härligt!
  Att umgås hela gänget är det bästa som finns.
  Då behövs inte så mycket annat=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig Halmstadsvistelse! Kram J

  SvaraRadera