söndag 5 juli 2015

Att vara lite stolt

Tjing !

Som jag skrev i tidigare inlägg så har vi alltså varit i Vansbro i helgen, fredag till lördag. Vi bodde i en skolsal på hårt underlag med några andra vi inte kände. Inget jag kommer att göra igen kan jag säga. Campingplatserna var redan fullbokade så detta var det enda alternativet.

Eric har ju alltså simmat Vansbrosimningen, och han gjorde det med bravur. Helt otroligt vilken tid han fick, 3000 meter på 36 minuter och 17 sekunder, det är inte utan att jag är stolt. 

Det var ca 8600 som startade i går och Eric fick en 25:e placering bland herrarna och en 31:e placering totalt. Han startade i andra elitgruppen, men simmar han nästa år så kommer han gå upp till första elitgruppen.

Jag är imponerad !
Jag och Niklas sprang nästan dessa 3000 meter för att se honom så mycket som möjligt, svettigt värre. Men vad gör man inte :)
Önskar en skön söndag kväll, nu ska vi till våra vänner och grilla lite.

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Very good!! Såklart att du är stolt.
  Visst har man tillbringat många nätter på golvet i skolsalar och annat, men då med folk vi känner. Det ingår nog i många barn- och ungdomsidrotter. Men mot slutet så sov vi mer och mer på hotell...
  Kram J

  SvaraRadera
 2. Vilken duktig kille ni har! Så klart att du är stolt. Ha det gott! Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Han är så himla duktig!! Ett namn att lägga på minnet :-)
  Kram kram.

  SvaraRadera
 4. Var mer än lite stolt. Kram Anette

  SvaraRadera