fredag 5 september 2014

Sköna fredag och det där med att prioritera

Tjing !
 
Dagarna bara springer iväg och vips så är det fredag igen, inte mig emot men jag hinner inte riktigt med. På jobbet är jag väldigt strukturerad (tur är väl det) skriver lappar och har koll på läget. Men här hemma.....allt tar typ 100 år när jag ska göra något, vet inte om det beror på att det har varit lite mycket den sista tiden eller om jag helt enkelt är dålig på att prioritera. Något som jag MÅSTE prioritera det är min träning, har slarvat som tusan, och jag saknar den verkligen.
 
Men nästa vecka...då lugnar allt ner sig :)
 
Ikväll ska vi ha lite gäster här hemma, för någon fyller snart år. Det ska bli mysigt. Vi kör tacos, är det fredag så är det ;)
 
 
Lite nya höstblommor i krukorna på balkongen, även om det känns som sommar ute.


 
 Det var lite svammel från mig.
 
 Önskar er en skön fredag
Kram Pia

7 kommentarer:

 1. Så fint....
  /Fredagskram

  SvaraRadera
 2. Ja ibland hinner man inte blinka så är det fredag igen!
  Ha en trevlig kväll med vännerna!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Vilka fina blommor. Hoppas ni har en mysig kväll:) Kram

  SvaraRadera
 4. Woow vad snyggt med vit ljung och murgröna, jätte fina krukor också... Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Så fint du har det i krukorna, höstlikt. Jag får väl ta tag i mina också och fixa, kanske kan bli nu i helgen. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 6. Ja, veckorna går fort....det tycker jag med. Redan lördag! Och det där med träningen....måste också verkligen prioritera den. Hittade ett bra sätt att få in den i den där vardagen som går så fort!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Prioritera är något jag också måste bli bättre på. Skriver lappar på sånt som ska göras här hemma när det äntligen blir helg och det finns tid över. Hjälper det?? Nej, jag lyckas alltid åka iväg och göra annat som känns lite roligare ;-)

  Kram på dig och jättefina blommor hade du köpt!!

  SvaraRadera