tisdag 9 september 2014

Det där med att bo i lägenhet

Tjing !
 
Det där med att bo i lägenhet, det är både fördelar och nackdelar. Är det något som går sönder ja då är det bara att ta upp luren och slå en pling så kommer hyresvärden som ett skott (nästan i alla fall).
Nackdelen är väl att man inte får göra om som man vill....köket till exempel, hua jag gillar inte alls vårat kök, vill så klart ha vitt vitt vitt. Men det är bara att försöka göra det bästa utav det och gilla läget.
 
Jag har inte visat vårat kök tidigare och det är på grund av att jag inte tycker om det, men va tusan nu gör jag det i alla fall. 
 

 

(ursäkta dålig bildkvalité, vet inte vad som har hänt)
 
Hoppas allt är bra med er !
Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Så trist att du inte trivs...
  Men kan ni inte fråga hyresvärden om ni får stå för en omlackering själva hos någon lokalföretagare??
  Måla själv?? (om man får)
  Snyggt och prydligt har du :-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Synd att du inte gillar ditt kök, men det ser fint ut tycker jag. Varmt och ombonat. Snyggt kakel och jag tycker att du stylat det fint. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Förstår dig, jag hade haft jättesvårt att acceptera att inte göra som jag vill (det får jag ju göra ändå ibland eftersom det kostar också...) men köket är ju snyggt och fräscht i alla fall. Kul att se bilder på dig, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Tycker du verkar ha ett fräscht kök ;)....gillar mosaik kaklet ;)
  Idag har jag hållit på och fixat så jag är helt slut...hoppas ryggen känns bra i morgon ;)...när jag kör igång finns ingen hejd liksom...jag kör till jag nästan stupar, haha....jag är bara sån ;)...men nu känns det ganska bra iaf ;).....ha en fin morgondag!
  Kram

  SvaraRadera