torsdag 13 februari 2014

En dag i Göteborg

Tjing !
 
I går hade jag och Niklas en jätte mysig dag i Göteborg. Jag var i akut behov av vårkläder, enligt mig själv i alla fall. Så syftet med resan var shopping med stort S. Började förstås att ladda med en fika, sen gick vi All In hela dagen, i alla fall jag :) Fick den bästa hjälp jag kunde tänka mig av Niklas. Han kom med en massa snygga förslag och sprang fram och tillbaka med kläder medans jag var i provhytten, sån´t gillas !
 
Jag gillar att handla mycket och billigt (bra när man ledsnar fort på sin garderob), och tycker att jag fick med mig en hel del hem för en billig peng.
 
Vi avslutade dagen i Kungsbacka, först Freeport (där vi inte hittade någonting) sen åkte vi hem till min syster och åt en massa god mat och gosade med deras lille kille som snart är 2 år.
 
En dag som enligt mig var perfekt :)

I morgon är det fredag igen, härligt, veckorna går så fort. Eric kommer hem i morgon och stannar lite mer än en vecka då han har sportlov...myyyys :)

Ha en fin kväll !
Kram Pia

8 kommentarer:

 1. Så mycket snyggt! Visst är det bra att inte hela månadslönen går åt till bara ett plagg, när man vill ha så mycket... ;) Handlar också gärna billigt, då jag också ofta tröttnar fort ;)
  Härlig dag ni måste haft!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Det där lät verkligen som en kanon dag!

  kram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag ni hade! :-) Jättefina kläder du köpte också, och jag bara håller med, hellre köpa billigt och mycket, så man kan förnya och förändra sin garderob hela tiden. kramizz Laila

  SvaraRadera
 4. Åå vilken mysig dag!! Här har du en till i behov av vårkläder! De där byxorna såg verkligen jättefina ut!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Vad härligt och kul med lite shopping. Fina fynd. Kram.

  SvaraRadera
 6. Så fina kläder! Kul med en shoppinghelg! Kram från Fröken i Söder

  SvaraRadera
 7. Kul att du är nöjd med din Göteborgstripp. Jag brukar inte heller hitta något på Freeport.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig dag!
  Gillade den långa "koftan" skarpt!
  Kram helén

  SvaraRadera