lördag 15 februari 2014

Att ha firat en 19-åring

Tjing !
 
Och hej alla, hur mår ni ? Här är allt bara fint, startade dagen med ett träningspass, mycket styrka, sjukt jobbigt, då jag har varit lite krasslig i veckan och inte tränat på ett tag. Det känns verkligen att träning är färskvara. Men nu är jag på G igen :)
 
I eftermiddag har vi varit och firat Erics kusin, min brors son som fyllt 19 år, öhh hur gick det till liksom, ja ja, tur det bara är barnen som blir äldre ;)
 
Vi moffsade i oss både smörgåståra och vanlig tårta, så gott (kanske tur att jag var och tränade i morse). Men nu är vi hemma igen och myser i soffan. Eric är hos en kompis så jag får väl ställa klockan och hämta honom senare kan jag tro.
 
Eric med sin kusin födelsedagsbarnet 
 
 
Hoppas ni har en bra lördagkväll, kollar ni på hockey ? Förresten såg ni Charlotte Kalla tidigare idag ? Så grym, vilken tjej.
 
Ha det gott !
 
Kram Pia

6 kommentarer:

 1. Har själv inte tränat på en vecka eftersom jag ligger däckad, så himla trist. Yeees OSguld, vilka tjejer alltså, sååå sjukt spännande. Ha en fortsatt mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. såklart såg jag guldet idag och nu surar jag lite för att jag kommer att missa herrarna imorgon... men vad gör väl det!
  Ha en fortsatt härlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Träningen är verklgein en färskvara... det har jag också fått känna på efter ett uppehåll, hrmpf! Jippi!! OS-guld till "oss"!! Wiiieeeee! Ha en fortsatt go helg och tack för titten inne på min blogg!

  SvaraRadera
 4. Charmiga killar :) Kul med kalas och så hiiiiimla gott med smörgåstårta!!!!

  Och så klart heja till vårt OS-guld :) Suuuuperkul :)

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Vad härligt med ungdomliga kalas. Jag såg inte Kallas guldåk tyvärr inte hockeyn heller var ute på äventyr (bloggevent). Haen bra söndag! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Missade INTE damstafetten... Där snålade jag inte på skrik och glädjetårar på upploppet kan jag lova!!!!
  Härligt att få gå på kalas med massor av go-fika! Samvetet känns ju alltid lite bättre om man tränat i samband med kalas...
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera