tisdag 28 januari 2014

Grannbyn tur och retur

Tjing !
 
Stämplade ut vid två idag, sen drog jag och mamma till grannbyn. Syftet med resan var Mio men vi hann även med att göra stan.
 
Jag gillar att handla billigt, men dessa reor som är överallt är inte roliga längre, nu vill jag bara ha vårkläder. Visst har det kommit in en del nytt också, men idag gick jag bet. Men armband i svagt rosa kan man ju alltid shoppa, armband och kuddar kan man inte få för många av.
Visst är det så ? ;)
 
 
 
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag, veckans jobbigaste dag, men i morgon är det lill-lördag, då börjar nedförsbacken....
 
Kram Pia

8 kommentarer:

 1. Riktigt fin armband du hittade där. ha en bra onsdag mitt i veckan. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Det var snygga armband du hittat! Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Så snygga armband!
  Ha nu en riktigt bra lill-lördag!

  Helena

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att reorna mest är skräp nuförtiden i alla fall. Fast visst, handla billigt är inte fel, men jag håller med dig, in med vårkläder!

  sv: Åh, trist att han åkte på magsjuka. Vi har inte blivit magsjuka alls när vi rest. Många gnäller ju på att det är så dålig mat osv i Egypten, och alla som blir sjuka skyller på den, även om det egentligen kan handla om andra saker som får kroppen att reagera så.
  kram

  SvaraRadera
 5. Snygga armband...helt i min smak;))......har allt för många kuddar, hihi.....jaa du, idag börjar nerförsbacken...tjoho !!!......nu åker vi ;)))
  Kram bia

  SvaraRadera
 6. Tänk vad mycket det egentligen finns som man inte kan ha för mycket av, om man tänker efter lite ;-) Våriga och fina var armbanden. Och ja, nu är det snart torsdag och vips var det helg igen. Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Snygga! Jag ska ge mig iväg idag och försöka hitta lite nytt att ha på mig:) Kram och ha en fin fredag. /Emma

  SvaraRadera