torsdag 2 januari 2014

En ny skönhet

Tjing !
 
Då var torsdagen snart slut, det tar på julledigheten. Idag har det inte hänt så mycket här hemma, städat och tagit bort stjärnor och ljusstakar, så nu finns det inte en gnutta jul kvar här, känns rent och fräscht. Har varit och inhandlat lite nya blommor och i morgon ska jag köpa tulpaner.
 
I måndags kom det ett litet paket på posten....en försenad julklapp eller ;) En ny liten skönhet har landat i soffan. Kommer från Louise Interiör och var dessutom på rea, det gillas.
 Nu är det dax att börja förbereda sig för morgondagen, ska jobba några timmar, inte många men några.
 
Har ni börjat jobba eller är det fortfarande ledighet som gäller ?
 
Ha det riktigt gott !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Snygg kudde, Jag har arbetat idag och det var OK, har ledigt nästa vecka.

  SvaraRadera
 2. Skolan skakade så sakteliga igång i går med några timmar praktik. Men efter i dag är jag ledig ytterligare fyra dagar innan allt kör igång på riktigt riktigt :)
  Ska också städa ut julen nu i helgen. Nu känns den mest bara dammig. Kram.

  SvaraRadera
 3. Finfin kudde Du inköpt! Inget jobb för mig än..!
  Fredagskram från Kate

  SvaraRadera
 4. Jättefin kudde :-) Nu är det perfekt med lite nytt att vila ögonen på när julgran och annat juligt försvunnit. Jag börjar jobba på tisdag så idag blir det en tripp till Stockholm :-)
  Ha det så gott!
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Skulle jobbat i dag men de ville inte ha dit mig pga min krånglande mage nu efter magsjukan. Smart faktiskt! Så jag jobbar inte förräns på tisdag. Skönt att vara långledig, men lika skönt att jobba igen när det är dags ;-)
  Kram

  SvaraRadera