måndag 6 januari 2014

Att summera ledigheten

Tjing !
 
Japp, då var vi där då...sista dagen på denna julledighet, och jag kan inte mer än att summera den som fantastisk skön och välbehövlig. Och som alla ledigheter går den alldeles för fort. Vad har vi gjort då ? Inte så mycket faktiskt, mest tagit dagen som den kommer, träffat nära och kära, tränat lite och ätit alldeles för mycket. Men som någon sa...det är inte vad vi äter mellan jul och nyår som är det viktigaste, utan vad vi äter mellan nyår och jul :)
 
Så på tal om mat....det blev våfflor till kvällsmat, mums ;)Hoppas ni också har haft en skön ledighet. Nu laddar vi för jobb i morgon igen.

Ta hand om er !
Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Men god fortsättning kära vän!!!!...........så många inlägg jag missat !!!....man följer så många bloggar så det är lätt att missa några faktiskt ......våfflor, mums!
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. God morgon =) Här myser jag än idag med barnen och ett par extra lediga dagar innan det rullar igång. Härligt med ledighet men också skönt att komma tillbaka i rutin =)
  Kram och ha en bra dag

  SvaraRadera
 3. Åh vilken god kvällsmat!
  Jag lyssnade på tv4 i morse där var D-flex (PT) och hanpratade om att under jul/nyår drar vi i oss ungefär dubbelt så många kcal än annars och rör oss mindre, och det resulterar i ca 3 kg viktökning...
  Kram

  SvaraRadera