söndag 20 oktober 2013

Inspiration

Tjing !
 
Vad gör ni idag denna regniga söndag ? Här har det inte hänt mycket, en riktigt slö söndag, skönt. Sitter med datorn i knät och letar julinspiration, ja ni läste rätt, haha. Är man julnörd så är man. Vart gör man det bäst då ? Hos er andra som bloggar så klart, så nu har jag en massa bra idéer på hur det kan se ut här hemma till advent, tack för det ;)

Nätbutikerna börjar fyllas med en massa fina julsaker, och jag börjar bli sjukt sugen på att klicka hem lite nytt. Kanske man ska göra, annars är väl risken att det tar slut, jag menar det är ju ändå snart november ;)
 
Lånade bilder från Tine K, också en stor inspirationskälla.
 
 

 
I kväll börjar Solsidan igen, det ska ni väl se ?  
Ta hand om er !
 
Kram Pia

7 kommentarer:

 1. Visst är det underbart att advent närmar sig, ska bli så kul att börja pyssla inför det :) Fina kort och så härligt med inspiration.

  Tack snälla Pia! Vi har också haft en jättehärlig och lugn söndag i det gråa och regniga. Hoppas att du får en riktigt härlig start på nya veckan <3 Jennie

  SvaraRadera
 2. mysigt att fixa inför advent

  SvaraRadera
 3. Advent är absolut helt klart bäst, nästan bättre än självaste julafton faktiskt! Men inte riktigt redo för det än....
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 4. Advent o jul är så mysigt men jag vill gärna vänta lite till, men snart....Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Så mysigt att det snart är jul, dags att börja planera :) kram Diana

  SvaraRadera
 6. Såå fint!

  Önskar dig en fin dag
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Nu när det kom lite snö i slutet av förra veckan så infann sig på något underligt sätt lite jullängtan hos mig. (brukar komma först i december annars ;-) )
  Kanske skulle småkika lite på vad som finns... Hopas du hade en härlig söndag och självklart såg jag på Solsidan!! Kram!

  SvaraRadera