söndag 11 augusti 2013

Tävling i Jönköping och en sväng till Motala

Tjing !
 
Hoppas ni mår bra, har jobbångesten börjat komma smygande för er som börjar jobba i morgon ? Tyckte det gick riktigt bra att börja jobba, det har ju varit underbart väder så det kändes inte så svårt.... Eller är det för att jag ska vara ledig lite nästa vecka igen kanske :)
 
I fredags var det dax för tävling igen, nu inte så långt bort för oss utan i Jönköping, bara en timmas resväg. Eric gjorde en otrolig tävling även denna gången, trots en del strul med nummerlappen och löparskor. Han tog in jätte mycket på löpningen och slutade 10 sekunder efter killen som kom tvåa.
Så det blev en pallplats även denna gång, japp jag är en stolt morsa ! 

 
Skönt att ha vänner med som peppar när det är som jobbigast..

 
 
I går blev det en sväng till Motala, typ 40 mil tur och retur. Vi ville åka upp och stämma av lite med han som vi ska hyra av, flytta lite grejer och kolla så Eric hittar. Både Eric och vi tycker att det känns bra. Nästa söndag då är det på riktigt... på allvar.. definitivt... både för oss och för Eric med skola, träningar och matlagning.
 
Nu ska jag fortsätta bunkra upp med lite mat till sonen, så han slipper tänka på det den första och den andra veckan, kanske till och med den tredje...ja det blev en del ;)
 
Hoppas ni får en skön söndag, här vräker regnet ner och det åskar, så det blir mys inne idag.
Vi kanske ses lite senare...
 
Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Duktig han är sonen, så spännande att flytta hemifrån. Även om jag förstår att det är blandade känslor hos dig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj vad spännande med flytten och vad duktig han är :-) Honom kommer vi nog få se mer av i framtiden :-)
  Jobbångesten har inte slagit till (börjar på tisdag)men sen har jag ju varit ledig i 8 veckor så det känns helt ok att komma in i lite rutiner igen :-)
  Tack för vintipset med. Kram på dig.

  SvaraRadera