söndag 18 augusti 2013

Ironman

Tjing !
 
Vet inte riktigt hur jag ska skriva, hur jag ska beskriva känslan, mer än så otroligt häftigt och vilken prestation och vilket arrangemang. Vi har några vänner som var med och gjorde Ironman igår och dom gjorde det verkligen med bravur.
 
Vi var på plats tidigt, redan vid 05,45, för att känna av och insupa stämning. Så mycket människor och så tyst, otroligt tyst. Dom flesta var inne i sin lilla bubbla och väldigt fokuserade, kollade av sina grejer en sista gång, inget missat, luft i hjulen, allt måste vara perfekt. Ingen var direkt pratsjuk.
 
Klockan 06,55 gick starten för proffsen och 07,00 för övriga och då snackar vi ståpäls. Alla som gick ut på bryggan för att hoppa i vattnet, musiken, publiken som klappade händer, vilken stämning, håren på armarna stod rätt ut. 
 
Jag är otroligt imponerad av alla dessa människor som tar sig igenom detta och alla är verkligen en vinnare. Vilka hjältar !
 
 
 
 
 
Denna kille sprang in på plats 38 av ca 2000, det imponerar på mig.
 
Vad hittar ni på idag ? Och varför är jag uppe i ottan idag igen ? Jo, vi ska snart åka till Motala, idag blir det flytt för Eric, på riktigt :(
 
Ha en fin söndag !
 
Kram Pia 

3 kommentarer:

 1. Imponerande, plats 38 det var inte dåligt. Vilken sportfamilj ni verkar vara! Ha en mysig kväll! Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Imponerad man bli av sådana människor =) Hoppas du får en fin dag. Kramen

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt duktiga människor som tar sig igenom alla momenten!!
  Kul at ni åker iväg med husvagnen och gör den här grejen tillsammans!
  Ljuvlig butik i förra inlägget! från Öland va..?!
  Njut av nya veckan, kram Kate

  SvaraRadera