söndag 10 september 2017

När det inte finns något att tveka på

God kväll !

Nyss hemkommen från en helg hos Eric i Motala. Alltid lika mysigt att åka och hälsa på honom. Han tävlade igår, en liten annorlunda tävling som han aldrig har gjort tidigare, men mer om det i nästa inlägg. Nu ska vi prata om den här skönheten en stund först.

Hur snygg ?  Ska jag vara ärlig så har jag trånat efter denna i flera år, och av en händelse fyllde jag år i torsdags och fick lite pengar. Vi åker även igenom Karlsborg när vi åker till Eric och där finns ju Modesto som säljer dom här snyggingarna. Det var även 20% rabatt på hela sortimentet denna helgen. Ja, ni fattar, fanns ju liksom inte så mycket att tveka på :)

Nu är det dags att förbereda sig lite för en ny jobbvecka.

Hej svejs och kram
Pia

3 kommentarer:

 1. Man ser inte det på mig, men jag känner det i mig. Jag heter Mia. En 47-årig tjej som bor i Småland. På den här bloggen kommer jag att skriva hur det är att leva med svår psykisk ohälsa. Att varje dag fajtas med Tvångssyndrom, Aspergers syndrow, Autism, OCD och Autismspektrumstöning m.m Att vara absolut tvungen att göra vissa saker eller tänka på ett särskilt sätt och dessutom inte kunna förstå många sociala aspekter. Följ gärna mig här för att försöka kunna förstå hur det är att vara psykisk funktionshindrad.

  Det jag skriver om är psykisk hälsa och ohälsa, Jag ger mycket tips i min blogg om hur du kan gå din egen väg och hur du kan göra för att ta dig upp igen från din psykiska ohälsa. Jag vill inspirera andra till sunda ideal och värderingar och få människor att förstå att man duger som man är. Jag delar även med mig av min erfarenhet kring psykisk ohälsa och min vardag. Vi är ett team här inne och kämpar tillsammans!

  E-mailadress: happy0@home.se

  Hemsida: http://autismmamma.bloggplatsen.se

  När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg.

  When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit.

  SvaraRadera
 2. Snygg väska...tycker jag känner igen den från någon affär, kommer inte ihåg vart ifrån, och mönstret känner jag igen ;))Modesto känner jag inte till och den finns inte i vår stad, men kanske någon affär är återförsäljare ;)
  Ha en fin vecka !

  SvaraRadera
 3. Följ gärna mig här för att försöka kunna förstå hur det är att vara psykisk funktionshindrad.


  thai porn

  SvaraRadera