fredag 29 juli 2016

När ångesten börjar göra sig påmind

God morgon !

Är ni vakna ? Slog upp mina blå för ca en timma sedan, sover inte så länge på morgonen om jag inte sover i husvagnen för då kan jag sova till nio. Konstigt det där, det finns väl för mycket att göra här hemma.

Idag är det min sista semesterdagen för mig och ångesten börjar göra sig påmind, ångest över att det är många månader till jul då vi är lediga igen, ångest över mitt nya jobb som är sjukt mycket att sätta sig in i, ångest över att semestern har gått på tok för snabbt, har jag njutit tillräckligt mycket, har jag gjort det jag har velat? Jo, det har jag, har inte kunnat bli en bättre semester. Vi tillbringat många dagar med Eric då vi åker land och rike runt på hans tävlingar, vi har varit tillsammans och det har jag verkligen njutit av. Träffat vänner och familj, gjort utflykter, solat, badat, ätit och druckit gott, tränat för lite, så ja, kontot är fyllt till bredden med energi. Spelar nog ingen roll om man har 3.4 eller 5 veckor semestern, den där dax-att-börja-jobba-ångesten kommer nog ändå......

Så det blir nog bra :)

Nu är det dags att ta tag i denna dagen, men först lite frulle, lite Nyhetsmorgon och nya numret av Lantliv.

Kan inte blir bättre start på sista semesterdagen !
Ha en riktigt bra dag, för det ska jag ha, en riktigt bra sista semester dag :)

Kram på er !
Pia 

6 kommentarer:

 1. Hoppas att du haft en riktigt bra dag :-) Det är tur att sommaren hänger kvar ett tag till och att det går att njuta av ljusa kvällar efter jobbet ;-)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du verkar ha haft en kanonsemester, och att få avsluta den med ett silver för sonen!! Grattis!
  Visst är det så att man alltid vill ha längre semester, men det brukar gå bra att komma igång med vardagen också. Jag semestrar två veckor till, men attans vad fort det går ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Den känslan är så jobbig. Det brukar dock inte vara så farligt när man väl kommer igång. Och så hoppas vi på att sommaren bjuder på många härliga dagar än.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Låter som en trevlig sommar tycker jag ;))...men vi har ju en sommar månad kvar iaf...och den skall njutas !!...vi har ju kräftor och surströmming kvar (fast strömming är inte gott precis, men det är mest stämningen jag äter den för)...så lite festligheter har vi kvar ;)...njut av sommaren som är kvar !!
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Att känna så är inte så roligt. Men jag tror du kommer att sätta dig in i jobbet snabbare än vad du tror. I höst får du se framemot helgerna och göra roliga saker då.

  SvaraRadera
 6. Så härligt att ni har kunnat se så många av sonens tävlingar!
  Han verkar vara i fantastisk form, jag förstår att du är världens stoltaste mamma med all rätt!
  Ha det fint idag första jobbdagen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera