måndag 7 mars 2016

Helgen

Hallå vänner !

Men vad är det som händer med vårat väder? Vi har fått massor av snö och det känns som julafton vilken dag som helst. Gillar't inte !

Nåväl, inget vi kan styra över och tur är väl det kanske :) Men det var ju inte väder vi skulle prata om, utan vad vi har gjort i helgen.

Vi har varit i Motala hos Eric och haft det hur mysigt som helst. I fredags fick vi ha honom hemma hos oss hela kvällen, vi åt gott och pratade massor om allting. 

I lördags var vi i Linköping, vi började med en runda på stan först. Eric provade kostym till sin kommande student, jisses vilken stilig ung man, nästan så jag kände tårarna komma i ögonvrån (hur ska det då bli på studenten och balen)På kvällen firade vi Erics goa flickvän som fyller 18 år i morgon. Vi var på Aioli och åt tapas, mmmh så gott det var, kommer absolut äta där igen när vi är i Linköping nästa gång. Senare på kvällen blev det ost och kex hemma hos Eric och presenter till födelsedagsbarnet förstås.Tyvärr försvann helgen lika fort som den kom, men det är väl så när man har det bra och trevligt.

Vad har ni haft för er i helgen ?

Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Vi har också fått snö (blötsnö)...inget vidare...oj så jag längtar efter dottern nu...hon har knappt varit borta i två veckor och ska vara borta över fyra veckor till !!...men hon trivs där i Mexiko och ska väl snart åka till Kuba också ;)...det är bra att man har messinger på mobilen , då kan man både prata med och se henne samtidigt...lite smidigare än att ha skype på datorn...som vi också har,men vi kör med mobilen...
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Mysigt!
  Förstår att det känns i mammahjärtat. Han är fin din son. Kan tänka mig att du kommer att gråta floder när det är dags för studenten!

  Jag har målat, inget ovanligt i mitt liv=))
  Hoppas att du har en fin dag framför dig/ Kram Hannis

  SvaraRadera