lördag 2 januari 2016

Sköna dagar och en julklapp

Hej fina ni !

Här hemma gör vi inte många knop mer än hasar omkring i myskläder, tar en promenad och har det bara så där allmänt skönt. I dag kommer Eric hem igen, längtar som en tok även om det inte var många dagar sedan han åkte.

Här har vi städat ut julen, japp, rubb och stubb har åkt ut, nu känns det rent och fräscht med vackra blommor och några nya ljusstakar.

Måste visa denna fina vi fick av våra vänner i julas, 5 L Ernst, dä ni, det är inte fy skam, visst är den super fin ? En stor fin yvig sommarbukett skulle passa fint i den, men det lär ju dröja ett tag.Ha det gott !
Kram Pia

7 kommentarer:

 1. Älskar dessa lata dagar...! Verkligen fin ljusstake, bra med mer än ett användningsområde!
  Kram...

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt med denna ledighet och få återhämta sig ordentligt. Fin julklapp! Önskar dig en god fortsättning på nya året. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har städat bort nästan hela julen, bara stjärnor kvar i fönsterna men de ska strax packas ner.

  SvaraRadera
 4. Älskar de här lata dagarna :-) Julen kommer städas ut imorgon men för en gång skull kommer jag att sakna vår fina julgran.
  Nu ska vi snart iväg och åka pulka :-)
  Ha det fortsatt fint! Kram kram

  SvaraRadera
 5. Man vet ju snart inte vilken dag man vaknar till, haha....men snart är vardagen här igen ;)...ska nog ta bort det mesta av julen idag, eller i morgon ;)
  God fortsättning !

  SvaraRadera
 6. Man vet ju snart inte vilken dag man vaknar till, haha....men snart är vardagen här igen ;)...ska nog ta bort det mesta av julen idag, eller i morgon ;)
  God fortsättning !

  SvaraRadera
 7. 5L Ernst var ju snygg, det finns mycket snygga grejer att köpa/önska sig av honom. Jag har fallit för stumpljusstaken, dock inte köpt än. Kram J

  SvaraRadera