lördag 23 januari 2016

Lördagsmys

Tjing !

Och hallå på kvällskvisten, har ni det bra ? Ett lite sent inlägg från mig idag. 

Här har lördagsmyset infunnit sig, vi har landat i soffan mätta och belåtna. Idag blev det hemmapizza som jag knåpade ihop samtidigt som jag sippade på ett glas vin, ja Niklas var med på ett hörn också ;)

Dagen för övrigt startade vi med en morgonpromenad, sen en tur i byn med mamma och efter lunch blev det ett träningspass på en timma.
Skönt att vara igång med träningen igen och jag har lovat mig själv att inte gå ut för hårt, då vet jag att det blir pannkaka av allt, lagom är bäst :)


Nu ska vi se vad tv:n har att erbjuda, jag ska försöka vara ett trevligt sällskap ikväll och inte somna, men jag kan ju förstås inget lova ;) ;)


Ha det fint !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Här har jag sovit ett tag tillsammans med sonen och tänkte nu ta tag i lite jobb, men sidan jag skulle in på har något fel så det är väl meningen att jag ska sova alternativt titta på TV ;-)
  Visst är det skönt att ha kommit igång med träningen :-) här har det blivit tennis och lite yoga för magen. Skönt!
  Fortsatt trevlig helg! Kram kram.

  SvaraRadera
 2. Mmm hemmagjord pizza, finns inget godare =) Ha nu en underbar kväll, kram Mia

  SvaraRadera
 3. Så gott ut det där med hemmagjord pizza. :-) Här blev det hemmagjorda hamburgare igår, och sen soffan också, lördagsmys....härligt! :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 4. Härligt med hemmapizza. Härligt att köra ett träningspass också fast det får nog vänta här. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Vi hoppade över träningen i går, pulsade i snön i ett par timmar i stället. Det visade sig vara helt rätt eftersom det töar i dag och gymmet vinner!
  Skön söndag till dig. Kram J

  SvaraRadera