torsdag 10 september 2015

På hemmaplan

Tjing !

Nu har jag gjort något som jag vet egentligen inte är bra....jag har sagt upp mitt träningskort. Tror inte jag har tränat sen april och har ingen som helst inspiration till att gör det heller. Absolut inget fel på det stället jag var på, snarare tvärtom, men lusten till att gå dit har tyvärr inte funnits.

Självklart måste jag röra på mig och jag tänker att jag ska ta snabba promenader, springa, har även skrivit upp tabataövningar som man kan göra hemma. Vi har även ett gym på jobbet som jag tänkte utnyttja.Nu inväntar jag bara att min hosta ska gå över så jag kan köra igång.

Tror ni på hemmaträning ?

Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Mitt gym slog igen i januari och jag vägrar att åka 3 mil till gymmet i stan så jag har kört hemmaträning med blandat resultat.. "host host" ;-)
  Disciplinen har väl inte varit den starkaste alla gånger men jag tror helt klart på att det funkar med hemmaträning. heja heja :-)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Jag tror absolut på hemmaträning... Borde bara ägna mej lite mer åt det hela! 😄

  SvaraRadera
 3. hemmaträning ?...självklart.....jag gillar inte att gå på gym...det gjorde jag i flera år när jag var ihop med en kroppsbyggare...det har jag fått nog av ;)).....nej,. snabba promenader och yoga, det är grejer det, hihi....
  Det är klart att man får snyggare kropp om man kropps bygger,och det är också bra för äldre personer förstås, så det är jättebra träning, men inget för mej just nu ;))....trivs helt enkelt inte på gym...jag har hantlar här hemma och vet ungefär hur man ska träna kroppen, så det kan jag göra här hemma om jag vill ;))...så hemma träning är toppen !!!
  ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hemmaträning är inget för mig. På helgerna brukar jag PWa ca 8 km och på vardagarna kör jag pass på SATS.

  SvaraRadera
 5. Jag tror absolut på hemmaträning för den som har pli och gör det ordentligt. Det funkar inte för mig....
  Kram J

  SvaraRadera