tisdag 1 september 2015

1:a september

Tjing !

Då var det redan 1 september och det är väl då den officiella höstmånaden börjar. Och i dag känns det verkligen som höst, temperaturen har sjunkit rejält och regnet smattrar ilsket mot rutan. Det är då vi kan med gott samvete krypa upp i soffan under filten med en varm kopp té och känna doften av alla doftljus sprida sig från rum till rum....love it :)

Vill ändå visa några härliga sommarbilder från när vi var på Tjörn i helgen. Man kan inte säga något annat än att det är otroligt vackert i Bohuslän. Solen visade sig och det var en behaglig temperatur även om det blåste halv storm.

Många båtar som ligger kvar, än har man inte gett upp sommaren.


Hoppas er tisdag har varit bra.
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Så vackert det var på Tjörn, har aldrig varit där.. Så duktig han är, Eric. Stort grattis för säsongens fina prestationer! Sala Silverman gick här i slutet på augusti, när det var riktigt varmt, och många fick kämpa på slutet... Hade nog fått betalt av löparna när de sprang förbi vårt hus om jag vattnat dom med trädgårdsslangen!
  Ha det gott, kram Kate

  SvaraRadera
 2. Fina bilder från västkusten. Vår äldsta son var där också på någonsorts vikinga träff/ krig. Bodde i långhus och slogs mot norrmän. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder! Ha en fin kväll. Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder du visar :)
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera