måndag 2 mars 2015

Vårmånad och vårtecken

Tjing !

Nu är vi väl ändå inne i en vårmånad, för mars är väl en vårmånad, tycker ni inte det ? Även om det inte känns som vår ute, kallt, blåsigt, regnigt och så lite snö på det. Nåväl, det är inte så långt borta i alla fall. På min promenad i lördags såg jag vårblommor i flera trädgårdar. Då känns det att det går åt rätt håll, och jag gillart.


Önskar er en bra start på veckan !
Kram Pia

9 kommentarer:

 1. Håller med dig! Det går åt rätt håll nu :-) Upptäckte igår att vi också har snödroppar i trädgården och snart, snart sitter vi nog ute och njuter av vårsolen :-)
  Kram kram.

  SvaraRadera
 2. Kan bara instämma, är ju bara så härligt att se allt som kommer upp nu, såg faktiskt igår lite tulpaner tom som börjar komma upp i vår trädgård. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 3. Jomen absolut... nu är det vår! Även om mars kan innebära lite olika sorts väder så vet man ju ändå att det går åt rätt håll, och härligt med vårtecken!

  SvaraRadera
 4. Årets mest opålitliga månad men jag tycker att det är en vårmånad=))
  Nu märks det på ljuset också att det är vår!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Bara att det är ljusare på morgonen och kvällarna är ju såååå underbart!
  Jo Mars får vara en vårmånad

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Ja det är så härligt med mars månad
  Och vårtecken❤️ kramar och en fin start på veckan

  SvaraRadera
 7. Mars är helt klart en vårmånad!

  SvaraRadera
 8. Här uppe i Dalarna brukar vi ha fortsatt vinter i mars och april är nog mer den månad som jag känner som vårmånad. Fast nu så är det faktiskt så att det börjar kännas vår redan nu för snön smälter. Och ljuset börjar ju komma I mars, nu är det nästan ljust ute när man vaknar och jag längtar efter ljusa mornar så att jag hittar tillbaka till mina morgonjoggrundor innan jobbet :).
  Ha det bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 9. Jaa här tinar det för fullt....men några vårblommar har jag inte sett till ännu...tussilagon kommer väl snart och blåsippan ;))....kram bia

  SvaraRadera