onsdag 18 mars 2015

Att prova något nytt

Tjing !

Redan onsdag och nedförsbacke till helgen, var tar veckorna vägen....
Detta har nog blivit min standardfras på onsdagar tror jag bestämt haha ;)

Jag som så många andra tokgillar Voluspa doftljus. Gjorde en beställning till mig och några vänner i lördags eftermiddag och i måndags låg dom redan i brevlådan, snacka om snabb leverans och då är det ändå helg.

Ville denna gången prova ett som jag inte har provat tidigare, även detta luktade underbart, men min favorit är fortfarande crisp champagne

Har ni några favoriter ?Vad hittar ni på ikväll ?
Här blir det ett race med dammsugaren och Winnerbäck på högsta, sen tror jag att det får bli ett glas rött i soffan, det är ju ändå lill-lördag :)

Ha det fint !
Kram Pia

7 kommentarer:

 1. De är så fina de där ljusen...
  här städar jag lite med, jösses vad dammigt det är överallt. Och så tänkte jag ta fram lite påsksaker, det finns inte så mycket, men något iallafall!

  SvaraRadera
 2. Älskar doftljus, men har inte prövat det där märket...men visst går dagarna fort...herregud!
  Snart helg igen !!...och nu är nästan tapetseringen klar...återstår sedan nya lister och fönsterputs, uppsättning av nya gardiner och sen det roligaste, hihi.....inredningen...och nya soffor !!
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Älskar Voluspa, men mina börjar ta slut så jag måste också beställa ett gäng nya. Ligger nerbäddad i mina ljuvliga linnelakan o kikar med ett öga på en serie o bloggsurfar med det andra......Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Aldrig testat.... kanske skulle göra en test?! ja, himmel vad dagarna far fram... Ett glas rött lät ju riktigt gott:)
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 5. Gillar också Voluspa, men just nu är den sista jag hade slut, och jag har köpt ngt annat doftljus istället, är lite ombytligt. :-) Ett glas rött är inte alls fel, klart du skall ta ett. :-) KRamizz Laila

  SvaraRadera
 6. Måste jag kolla efter ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera
 7. Har aldrig testat deras ljus...använder bara Reunions doftljus eller affari.
  Kanske dags att prova något annat=))

  Så hoppas jag att du har en solig dag/ Kram Hannis

  SvaraRadera