onsdag 23 juli 2014

Hemma igen och tävlingen i Umeå

Tjing !
 
Vaknade idag upp till ännu en strålande dag, men hur underbart är det inte då. Vi är alltså hemma igen från vår lilla tripp. Åkte från Umeå i söndags eftermiddag efter Erics tävling och var hemma i måndags förmiddag. Vi hade 90 mil att köra så vi tog det i etapper.
 
Vi släppte allt när vi kom hem i söndags och åkte och badade, helt underbart efter en lång resa. Men nu börjar vi komma ikapp här hemma, husvagnen är städad och urplockad och tvättmaskinen går på högtryck. 
 
Tävlingen i Umeå då.... det var en publikvänlig tävling så vi såg deltagarna flera flera gånger, vilket är väldigt roligt. Det var otroligt varmt, stod helt stilla i mitt i centrum där tävlingen var.
 
Eric kom 2:a med endast 4 sekunder efter vinnaren, lite snopen kan man tycka men enligt honom själv kunde han inte ge mer, så han var nöjd. Han gjorde en fantastisk tävling. Även killen som vann (Erics kompis) som låg efter på simningen, drog i backen på cykeln men kom i mål som vinnare, jösses säger jag vilken tävlingen han gjorde, var fick han sin energi ifrån, jag är imponerad ! Dom är så duktiga killarna och tjejerna. Det är kul när man är ute på tävlingar då man lär känna andra föräldrar och alla hejar på varandras barn även om dom är dom största konkurenterna när det är tävlingsdax.
 
Eric upp efter simningen, utan våtdräkt denna gång då det var ca 23 grader i vattnet.
 
 
 
Vad hittar ni på idag då ? Bada ? Eller kanske till och med jobba ? 
Själv ska jag till frissan nu på förmiddagen, blir väl en stund i solen också kan jag tänka mig.
Vad ni än gör så hoppas jag det blir bra.
 
Ta hand om er !
Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Tvåa var ju bra - Grattis Eric :)
  Här är det mest sol & bad varje da' i denna tropiska hetta hihi

  /Kram i kvällssolen
  Pst...Läckert foto!

  SvaraRadera
 2. Grattis till en bra tävling och wow vilket väder vi har nu :-) Njuter för fullt!
  Ha det så bra. Kram Katja

  SvaraRadera