måndag 16 september 2013

Jag vill lära mig

Tjing !
 
Då är denna veckan igång och det är bara att hoppa på tåget och hänga med tills det stannar på fredag igen. Har haft utvecklingssamtal med min chef idag, sånt tycker jag alltid är lite pirrigt, men det gick bra, han tyckte att jag skötte mig bra, haha vilken jäkla tur ;)
 
Nu till något helt annat...satt och kollade igenom min telefon och alla kort jag har tagit i sommar. Och nu behöver jag er hjälp, kan någon tala om för mig hur dessa killar gör ? Jag vill nämligen lära mig det, fniss ;) Stod en lång stund och kollade på dom men där gick vi bet, den nöten kunde vi helt enkelt inte knäcka. Så hur gör dom ? 
 


Nä, nu ska jag ringa min grabb.

Ha en fin måndagkväll.
Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Nej men så där kan man inte göra.... :-) Nu blir jag nog lite smått tokig tror jag. Hoppas du kommer på det för jag vill veta. Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Wow! Jag tror att du måste lära dig att flyga :) Så skönt att utvecklingssamtalet gick bra, de brukar ju det men jag är också alltid pirrig inför sånt.

  Tack snälla och detsamma <3 Jennie

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha... ja det kan man ju undra, verkligen!! Häftigt ser det ut i alla fall! Skönt att utvecklingsamtalet gick bra, jag har mitt om ett par veckor!
  Vad fint dukat det var på kalaset och vilken buffé, såg verkligen gott ut!!
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 4. Det där såg häftigt ut =) Men va sjutton, sådär ska man ju inte kunna göra, eller? =) Härligt att det gick fint för dig, ha det bäst. Kramen

  SvaraRadera