söndag 29 oktober 2017

Lite nytt

God morgon !

Oj, här blev det en tidig morgon, har väldigt svårt att sova på morgonen fast jag skulle behöva. Är på jobbet klockan 6 varje morgon, så lite sovmorgon någon gång ibland skulle verkligen behövas, men men. 

Nu när vi har renoverat här hemma har lite nya saker fått flytta in...konstigt va haha. 
Bland annat denna fina hylla.

Och vet ni, jag längtar redan tills jag får pynta den till advent. Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu, vi är ju inte riktigt klara här hemma än. Vi väntar på två stycken mattor och i kväll ska vi köra våra Iré soffor till en man som ska klä om dom, idag är dom svarta men ska bli ljusgrå. Vi ska även köpa lite nytt till soffan, är faktiskt sugen på några kuddar i blått, tror det kan bli fint till det gråa. Jag lovar att visa när allt är klart.Väggarna i vardagsrummet har visserligen blivit grå, men denna bilden gör sig inte rättvis, väggarna är mycket ljusare grå. 

Fin söndag till er !
Kram Pia


2 kommentarer:

  1. Hallå...! Kul med lite nytt i hemmet, och vilken make over Ni gjort! Förstår att Du inte orkat suttit vid datorn efter arbetsdagen.. Ser gärna bilder på före/efter senare! Önskar Dig en finfin söndag!
    Kram Kate

    SvaraRadera
  2. Vad roligt, jag tänkte just att det var längesedan jag läste något hos dig. Nu blir man ju jättenyfiken på hur allt blev. Jag tycker att ek är fint men man kanske ledsnar. Ha en bra dag Kraam Pia

    SvaraRadera