måndag 1 maj 2017

En dag i Motala

Tjingeling !

Vilken underbar dag vi har haft idag, äntligen har våren kommit på riktigt, och det känns i ögonen också. Men det tar jag gärna, bara vi får lite go värme.

Idag drog vi tidigt upp till Eric i Motala, han ska på läger nästa helg och behövde ett hjul till sin cykel som vi hade här hemma. Och åka över dagen till Motala det går fint det också.

När vi kom upp hade Eric precis kört ett simpass, bara att slänga i sig lite mat för att gå på nästa pass. Ett cykelpass som även Niklas hängde med på. Själv fixade jag lite i Erics lägenhet och var klar lagom tills dom kom tillbaka.

Vi tog ett supergod lunch på restaurang Sjövik vid Varamon, precis bredvid vattnet. Kaffet tog vi på terrassen och där satt vi en lång stund och pratade och njöt i solen, så underbart.
Längtar tills vi kan ligga här och sola och bada och känna värmen ända in i märgen, underbart, men snart, snart är vi där.


Nu är det dags att förbereda sig på en ny jobbvecka, visserligen kort men ändå. 

Fin kväll !
Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Lät ju trevligt ;)....idag har vi haft kyliga vindar, men lite varmare ska det bli på torsdag, fredag, sen blir det kyligare igen iaf hos oss...men då åker vi till San Augustin i två veckor och jag hoppas vi får lite värme där...antar att det är som en svensk bra sommar ;))...men man vet ju aldrig. Vi ska iaf bo med ett annat par i en bungalow (radhus) som SCA har där nere. De har ett antal bostäder som anställda får hyra billigt !!...så det blir en billig resa för oss. Det är vår vän som arbetar där ;). Det som är bra med lägenheten är att vi får ett sovrum per par och ett badrum per par...lyxigt tycker jag ;)...men hoppas ni här hemma får bra väder också.
  Ha en fin vecka !
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det ör ju så underbart nu när man kan njuta av kaffet utomhus!Det bästa med våren.
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Ja, ett sånt underbart väder vi har nu! Kram.

  SvaraRadera
 4. När det blir såna här dagar som vi haft nu så glömmer jag bort hur jäkligt det har varit �� det är väl det som kallas att leva i nuet, haha! Ha en härlig helg finaste. Kram Katja

  SvaraRadera