torsdag 1 september 2016

Lite funderingar

Hej på er !

Hoppas allt är fint.
Nu har jag kommit till den här tiden igen, som jag alltid brukar göra en gång om året ungefär, men som det tyvärr inte blir så mycket av.

Det är så mycket jag vill göra, mycket som jag vill hinna med.
.
Jag vill utveckla min blogg på ett lite mer spännande sätt....men hur, ja, det vet jag faktiskt inte.
Jag vill fotografera mer och utveckla det, jag vill ha mina bilder till något, inte bara bloggen och fotoalbumet, men jag vet inte till vad.

Jag vill träna mer, jo men det skulle väl fungera så där är det bara köra på, ska bara bli av.
Jag vill hitta på mer saker med familjen, behöver inte vara stort, bara packa picknickkorgen och åka till något fin ställe en vacker dag. Men det bli liksom inte av.

För några månader sedan började jag ett nytt jobb så där känner jag att jag utvecklar mig, det är svårt och det är mycket att lära sig, men det är roligt.

Det är så mycket jag vill göra men det känns som inte tiden och förmågan räcker till alla gånger.

Känner ni igen er, eller är detta någon slags kris som jag får varje år, kanske är det 44-års krisen som kommer smygande ;) ;)

Eller så får man helt enkelt bara vara nöjd....svårt det där !
Ha det bäst !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Visst hamnar vi alla där nångång, kanske inte varje år, men jag tror att det är ett driv vi människor har i oss, skapa och utveckla. Bli inte stressad om du inte kommer på det nu bara. Det kanske behöver mogna. Man har ju en tendens att allt ska ske direkt när man får för sig nåt. Men det funkar inte alltid så. Ta det med ro. Rätt vad det är faller pusselbitarna på plats.
  Ha en härlig dag, fina Pia.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Jag vet precis vad du menar... Jag är lite där själv nu också faktoskt :)
  Vi får se vad som händer....
  Hoppas allt är bra med dig.
  Ha en mysig fredagskväll och en härlig helg.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Här är det mest på hemmaplan som jag vill förändra och det kan va svårt nog att få till ;-)
  Låter iaf som om du har spännande funderingar och det kommer nog när det är dags. Men de där utflykterna låter ju som något som borde kunna genomföras... men jag vet, ibland fastnar även såna "enkla" saker på just planeringsstadiet.
  Du får fortsätta klura ;-)
  Kram å fin helg på dig.

  SvaraRadera
 4. Visst får jag perioder då jag vill göra förändringar, ibland händer det, men oftast stannar det vid en tanke. Just nu fastnar jag i tänket att "när barnen flyttar hemifrån då ska vi....." Jag vill t ex flytta, få till ett hem som jag gillar men det får stå så mycket på paus för det funkar inte med två som bara droppar sina grejer överallt och inte tar hand om grejer... Så jag vill bara få ut dom!!
  Ha en härlig helg. Kram J

  SvaraRadera
 5. Ja du man borde ha mer tid, men så är det för oss alla tror jag :/ man får välja bort det man vill minst ha en fin dag kram

  SvaraRadera