tisdag 29 december 2015

Dags att ställa om

God morgon alla !

Nu är det sista arbetsdagen för denna veckan, japp så är det, snart har jag betat av två arbetsdagar. 

Nu är det dags att släppa julen och ställa om till nyår. Vi kommer att fira Nyårsafton här hemma hos oss med våra närmsta vänner. Alltid lika mysigt.

Har suttit i helgen och gått igenom gamla inredningsmagasin för att kolla in dukningar. Att det kommer att gå i vitt är inga tveksamheter, men mer.....

Har ni några bra tips så tar jag tacksamt emot det :)

Hur ska ni duka till nyår ??Kram kram
Pia

7 kommentarer:

 1. Vitt är ju ursnyggt, jag gillar det ihop med guld eller silver till nyår.
  Här hemma blir det ingen dukning alls, vi är så körda i botten båda två att vi har tackat nej till nyårsfirande och kommer fira enkelt med stadens fyrverkeri, restaurangmiddag och sen landa i soffan där vi antagligen hinner somna innan tolvslaget. Men det blir en ny nyår om ett år igen!
  Kram J

  SvaraRadera
 2. vi har också nyår här... jag kör vitt och silver, lite som en kontrast till allt guld som svägerskan hade vid jul. Och så kör jag lååång planka mitt på bordet (mitt bästa dukningstips, ever) full av blockljus, små vaser och sånt...
  Ser fram emot att få ta del av din dukning, njut av ledigheten nu!

  SvaraRadera
 3. Här blir det också vitt och silver :-) Hittar du något fint innan nyår som du vill dela med dig av så tar jag tacksamt emot tips :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vitt är alltid fint och fräscht !...ingen dukning här, bara fördrink och löjroms snittar till våra gäster...för sen tillbringar vi resten av kvällen på Krog med nyårssupé ;))...men visst är det nåt visst med Nyårsafton...fest och glamour ;))
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Superfräscht med vitt! Grönt är alltid fint till vitt tycker jag. Det är fint att duka med ett fint stort (men lågt) arrangemang mitt på bordet med vita och gröna växter eller med flera småvaser med vita blommor spridda över bordet är mitt tips. Att kombinera det med en ljusslinga som ligger mitt på bordet och lyser upp blir pricken över i:et :)

  Lycka till!

  Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

  Kramar aka

  SvaraRadera

 6. Skönt med två dagars jobb! Nu har jag läst ikapp och vilken mysig jul ni har haft...
  Vi är alltid borta på nyår (kompisen har större hus passar bra med alla barn hihi)
  Men till jul förra året dukade jag med ranunkler i små vaser... Lite lärkträd och besticken knöt jag med sådant där
  Grovt brunaktigt snöre...

  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 7. Jag ska bara ha vickning efter tolvslaget hemma hos oss så att det blir en robust dukning med massvis av ljus och udda tallrikar där mitt i natten!

  Önskar dig ett fantastiskt 2016!

  Kram Jenny

  SvaraRadera