torsdag 28 februari 2013

Skärpning tjejer !

Tjing !
 
Jag vet att det är en del som har skrivit om detta tidigare, men jag måste bara göra det ändå...
Ursäkta mig men vad fan är det frågan om ? Jag följer och läser en del bloggar, en del mer, en del mindre. En del tjejer som bloggar och lämnar ut både hem och familj får så otroligt mycket skit som dom verkligen inte förtjänar. Dom är för rynkiga, shoppar för mycket, shoppar fel saker, uppfostrar sina barn fel, tränar för mycket mm mm, det finns tydligen hur mycket som helst att klaga på. Varför läsar man bloggar om man stör sig så otroligt mycket, alla är vi ju olika och ingen förtjänar dessa elakheter.
 
Nää, skärpning tjejer, det tjänar ingenting till att vara avundsjuk och bitter !! 


I morgon är det fredag igen, tjohoo
 
Ha en fin kväll ! Kram Pia


tisdag 26 februari 2013

Mössan är borta

Tjing !
Får man inte vårkänslor ute nu så vet jag inte vad, en kollega och jag var ute och gick en sväng på lunchen, underbart !! Var inte alls sugen på att gå in och sätta mig vid datorn igen. Hoppas det fina vädret håller i sig till helgen så man kan vara ute massor :)
 
Efter jobbet åkte jag till min vän och frisör för att bli lite tillfixad och få bort mössan jag har haft på huvudet ett tag, det var skönt och behövligt. Ögonbrynen fick sig en omgång också.
 
Fick med mig lite hårprodukter hem... vaxet i den fina svarta asken luktar ljuvligt och förpackningen
till vänster var ett måste !


 
Ha en fin kväll ! Kram Pia
 


söndag 24 februari 2013

Mitt första party

Tjing !
Så var det söndag kväll igen då, usch va helgerna går fort, trots att vi inte har gjort så himla mycket, men men, snart är det fredag igen :)
 
I dag har jag varit på mitt första party, mitt första House of Lola party alltså. Oj, oj så mycket fina kläder, skulle lätt kunna ta med mig det mesta hem, men det går ju inte....
 
Det kommer mycket korall till våren så jag beställde denna fina topp. Snyggt med beige byxor till. Finns att beställa här House of Lola
Tack snälla svägerska för att jag fick komma.


 
 
Ha en fin kväll, själv ska jag gå och knyta mig nu. Kram Pia

lördag 23 februari 2013

Vad ska man välja ?

Tjing !
Och god morgon lördag. Här försöker solen skina igenom all dimma på himlen, jag hoppas den lyckas....
 
Har fått ett litet presentkort från jobbet, en bonus för att man tränar och rör på sig. Ingen stor summa men ändå en morot för att träna, jag gillart :)
Då är frågan vad man ska välja... behöver ju nya jeans så kanske Vero Moda, behöver lite träningskläder också, sen är det ju aldrig fel med en ny parfym eller kanske god mat. Beslutsångest, JAG ! haha.
 


 
 
 
 
Ha en riktigt fin dag och hoppas solen skiner på er ! Kram Pia

onsdag 20 februari 2013

Vill-ha-saker

Tjing !
Oj, oj, vilken dag det har varit på jobbet idag, suttit i flera möten, sprungit runt som en yr höna, fått en ny dator med en massa uppdateringar som inte vill som jag vill, samtidigt försöka skriva något bra. Nä, tekniska grejer det är inte min grej.  Nu är jag hemma och har landat i mitt favorithörn i soffan, borde göra en massa nytta men det är ju så mycket roligare att vara här och kika runt bland bloggar och nätbutiker. Har hittat lite jag-vill-ha-saker.....  Det är väl snart mors dag va ? ;)


 
 
 
 
 
 
Allt kommer från den fina nätbutiken Blackballoon
Ha en fin kväll ! Kram Pia 

tisdag 19 februari 2013

Om mig

Tjing !
Här kommer lite torr fakta om mig....
 
·         Oftast en glad skit
·         Pedant
·         omtänksam
·         Trivs hemma
·         Gift
·         Bor i lägenhet
·         Sommar
·         Skitkul att blogga (även om det inte är så många som läser min blogg)
·         Shoppar gärna och ofta
·         Har en son som snart är 16 år
·         Förkärlek till kuddar
·         Träna
·         Roligt jobb
·         Vita tulpaner
·         Fadderbarn i Vietnam
·         Drömyrke inredning eller fotograf
·         Vitt, svart och grått
·         Husvagn
·         Vänner
·         Kort stubin
·         Följa sonens intressen
·         Bruningar och rosa (godis)
·         Vin och god mat
·         Sand mellan tårna
·         Tända ljus
·         Sol
·         Familjen
·         Vackra saker
·         Pepsi Max
·         Snäll
·         Falköping
·         Fjällen
·         Promenader
·         Film
·         Inredning
·         Slappa i soffan
·         Jul
·         Egypten 
·         1972 
·         Fotografera
Ha en fin kväll ! Kram Pia 

måndag 18 februari 2013

God morgon måndag

Tjing !
Och god morgon. Här är det kolsvart ute och mitt i natten känns det som och trött som jag vet inte vad, vaknade 03,40 och har inte kunnat somna om...blir en låång dag. För övrigt skall jag tillbringa min dag i Skillingaryd, blir trevligt.


Tänder ett litet ljus så här på morgonkvisten, som är från Ellis Corner.
Ha en fin dag ! Kram Pia

söndag 17 februari 2013

Att vara lite stolt

Tjing !
För det måste jag säga att jag är....stolt alltså, som en tupp...
Eric har fått sitt första stipendium och det från IK Wilske som han är medlem i, med motiveringen:

För en tidig och seriös träning i den populära sporten Triathlon.
Dessutom har Eric valt att påbörja en gymnasial utbildning som medföra att han flyttar till Motala och prövar en utbildning där han har möjlighet till en framtida utveckling i Triathlon.


Eric känner på det iskalla vattnet innan han hoppar i. Detta kortet är taget i Jönköping på Vättern Challenge, en tävling som han dessutom vann :)

Ha en fin kväll ! Kram Pia

Tacomys och Mello

Tjing !
I går kväll blev det tacomys hos vännerna, lite spontant och då blir det ju oftast roligast... och gott vin så klart :)
 
Vi kollade även lite på Melodifestivalen, herre gud säger jag bara, en riktigt jävla schlager, var nog bland dom sämre låtarna tror jag. Tycker även att det är lite långdraget, va vad det för fel på Melodifestivalen när man var yngre, då var det en gång och alla satt som klistrade i sofforna och käkade popcorn som är poppade i kastrull, och man längtade verkligen till den dagen...
Nä, det var bättre förr !

 
Nu ska jag förbereda lite lunch...
Ha en riktigt fin dag ! Kram Pia

lördag 16 februari 2013

Att ha lördag

Tjing ! Så här tillbringar jag min lördag.... nä det var väl inte riktigt sant... Har varit på stan en sväng och införskaffat mig lite nytt, några armband, scarf och bastoppar, alltid bra. Har även tagit mig en skön promenad, men vädret, usch säger jag bara, kallt, grått och rått, gillart inte.

Niklas hjälper sin mamma och Eric är i Grästorp och spelar hockey, så jag är home alone. Brukar  alltid vara med och kolla när Eric spelar match, men idag fick han åka själv.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan lite...
Ha en fin dag. Kram Pia

Skål Iittala och bricka Tine K

torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag


Tjing ! Och glad alla hjärtans dag till er !
 
 
Här hemma brukar vi inte fira alla hjärtans dag så mycket, men en liten present är ju så klart roligt att få. Fick lite fina underkläder av mina grabbar, det är kärlek det ;) ;) Jo, jag gav dom också, men kanske inte lika mycket, utan "bara" lite choklad. Men det är ju tanken som räknas, eller ? Ha en riktigt fin kväll ! Kram Pia

tisdag 12 februari 2013

Borta bra men hemma bäst

Tjing ! Då var man hemma igen, ligger i soffan och kollar på en urgammal film på tv:n... En prins i New York. Har varit på två riktigt bra jobbdagar i Ängelholm. En super go kollega var också men. Vi har lärt oss massor, ätit massor go mat och skrattat massor, bättre kan det ju inte bli... Men borta bra men hemma bäst, det kan nog de flesta skriva under på ;) Men nu längtar jag efter mina killar som är i Karlstad och kollar på hockey och kommer hem när jag sover. Sova ja, jag sov som en gris i denna sköna säng på ett sött litet hotell någonstans i Ängelholm.
Ha en fin kväll ! Kram Pia

söndag 10 februari 2013

Det där med fika..

Tjing ! Så var det söndag igen då och man ska förbereda sig för måndag...förstår inte vart helgerna tar vägen, går så himla fort, även om man inte har något direkt uppbokat. Men idag har vi haft våra vänner på fika, sen blev det en skön promenad efter lunch. Det där med fika ja, det är ju så himla gott, kan liksom inte få nog, Niklas har återigen varit i farten och bakat, mmhh. Men nu är det måndag i morgon igen och nu är det dax att köra på hårt igen efter mycket fusk och slarv och för lite träning. Fruktfatet är överfullt och träningspassen är bokade så det finns ingenting att skylla på, he he.
Nu ska jag packa väskan för några roliga jobbdagar i Ängelholm med en mycket trevlig kollega :) Ha en fin kväll ! Kram Pia

lördag 9 februari 2013

Hur som helst är han jävligt död

Tjing igen ! Det är den filmen vi skall se nu. Borde ta mig ut, men vädret lockar inte, så det får bli en film i stället, ligga i soffan med kudden och på med filten, kanske slumrar lite. Niklas gjorde super god äppelpaj med vaniljsås, ja ja, det går sådärbra med att hålla igen. Har bara tränat en gång denna veckan och äter allt som kommer i min väg. Men som jag brukar säga, jag börjar på måndag... ;) Ha en fin kväll ! Kram Pia

Nu är det vår

Tjing ! Kanske inte om man tittar ut, massor av snö, det är kallt och blåser, hua. Men nu har jag tagit in våren här hemma, ut med det gråa och in med vitt, vitt, vitt. Härliga vita tulpaner med blåbärsris. Tulpaner är nog för övrigt min favvo blomma :)
Mera vitt på soffbordet. Den stora ljuslyktan är den som låg i paketet jag skrev om för någon vecka sedan. Allt är Tine K, danskarna dom kan dom.
Ha en fin dag. Kram Pia

fredag 8 februari 2013

FREDAG !

Tjing ! Visst är det sååå skönt när fredagen kommer... slutade extra tidigt idag och gjorde några ärenden på stan. Sen har det bara varit en slappar-eftermiddag, slumrade lite i soffan till någon gammal film på tv:n, skönt. Men nu är det dax att rycka upp sig, snart promenad till ishallen och kolla på Eric och hans kompisar som har match mot Lidköping. Riktigt trevligt fredagsmys faktiskt, kolla på grabbarna och tjata skit med de andra föräldrarna. Ha en fin kväll ! Kram Pia

torsdag 7 februari 2013

Jag tror jag är kär

Tjing ! Ja, lite smått kär är jag nog i dessa kuddar... Måste beställa dom snart innan dom tar slut, tyvärr inte leverans förrän mars-april, men beställa kan man ju alltid göra :) Är lite smått tokig i kuddar, är inte sån som byter ut kuddar, nä inte jag, för jag vill bara ha fler. Uppskattas inte riktigt lika mycket av familjen som inte vill dela soffan med alla kuddar. Men visst är dom fina ? Nu är det dax att ta tag i lite städning och snart hämta tonåring som är och simmar. I morgon är det fredag igen, tjohoo !! Ha en fin kväll ! Kram Pia
Kommer från Perlanliving.

tisdag 5 februari 2013

Sitter här och luktar på blommorna

Tjing ! Det är väl ungefär det jag har för mig idag, nu luktar ju inte tulpaner så himla mycket, men dom är otroligt vackra att se på. För att göra så mycket annat är inte att tänkt på, varför ?? jo, jag har träningsvärk som inte är utav denna värld... vet inte vart det är som värst, min rumpa, åh mina ben, åh mina armar, ja ni hör ju... Gå i trappor ska vi inte ens prata om. Men det är väl bara att köra ett pass i morgon igen, att träna är väl det bästa sättet att få bort träningsvärken, eller ?. Ha en fin kväll och gör något kul. Kram Pia

måndag 4 februari 2013

Jag är på gång...

Tjing ! Japp, det är jag... nu är jag på gång igen efter ca 3 veckors uppehåll med träning, pga magsjuka och förkylning. Träningen idag var Easy Line med inslag av några tabata övningar. Fick verkligen känna på idag att träning är färskvara, jösses va jobbigt det var, blodsmak i munnen och jag trodde en stund att jag bokstavligt talat skulle dö (ja ja, lite överdrivet kanske, men shit va jobbigt det var). Vi får väl se om jag kan röra mig i morgon, haha :). Dom här trotjänarna var med mig idag.
Ha en fin kväll ! Kram Pia

söndag 3 februari 2013

Att gilla småkryp

Tjing ! Ja, jag är nog lite smått förtjust i småkryp i alla fall. Inte sådan som kryper på min kropp eller som man får vifta bort på sommaren, usch nej ! Utan sådana som hänger vackert på min vägg i form av tavla, gillar dom verkligen mer och mer och skulle mer än gärna ha några stycken till, men där är vi inte överens här hemma.. Visst är dom vackra ?!
Jag har i alla fall en och får väl vara nöjd med denna trollslända.
Och några fina ljuslyktor med småkryp på som lyser riktigt fint på kvällen.
Tavlor från: Blackballoon och ljuslyktor från: Louise interiör Ha en fin dag ! Kram Pia

lördag 2 februari 2013

Februari

Tjing ! Ja, då var vi inne i februari, men var sjutton tog januari vägen ??! Skönt att vi går åt rätt håll, bara det kunde bli liite varmare snart, gillar verkligen inte att frysa.. Och allt vårigt som har kommit in i butikerna och nätbutiker, man blir ju helt sjuk och bara vill ha allt, men men :) I går kväll var vi och firade svärmor Wiola som fyllde år och som vanligt blev vi bjudna på en massa god mat. Det slank även ner en del vin och det känns i mitt lilla huvud idag, hehe, men gott va det och trevligt hade vi :)
Skagenröra med rom på grovt bröd till förrätt, mmhh !
Gryta med lövbiff, klyftpotatis och sallad, super gott. Dessert kaffe och glass. Hoppas ni får en fin dag och njut av solen, det ska jag. Kram Pia